Tips til 17. mai-feiring i disse corona-tider

17 mai feiring corona tips inspirasjon fest nettbutikk

Det er ingen tvil om at det vil bli en annerledes 17. mai på grunn av corona-situasjonen. Men det er ikke dermed sagt at man ikke skal feire nasjonaldagen! Her får du våre beste tips til en trygg og hyggelig 17. mai-feiring for hele familien.

Vi anbefaler selvfølgelig å følge myndighetenes råd om å være maks 20 personer samlet, holde en meter avstand, og helst være utendørs. Men har du god plass i hagen, kan du jo invitere de aller nærmeste på en aldri så liten feiring og kanskje et potetløp eller to?

6 tips til en vellykket 17. mai feiring

 • Lag feststemning hjemme
  Nå er det viktigere enn noen gang å gjøre mye ut av lite. Pynt både ute og inne med norske flagg, bjørkekvister og andre festartikler i rødt, hvitt og blått. Se våre 17. mai produkter her.

 • Bak en 17. mai-kake
  Ostekake, pavlova eller hva med å lage lekre muffins i flaggets fargeprakt? Med denne oppskriften kan muffinsene lages flere dager i forveien. Er du ikke spesielt bakeglad kan du fint lage Toro-brownies og strø over friske bringebær, blåbær og litt melis. 

 • Skriv navn på kopper og glass
  Dette er ikke tiden for å blande drikkeglassene eller kaffekoppene. Bruk klistremerker eller fest små flagg på sugerørene med gjestenes navn på. Pappkopper er praktisk, da kan man skrive på navn med tusj. 

 • Ha 17. mai leker
  Ingen 17. mai uten lek og konkurranser. Finn frem en plankebit og spiker, og ha "slå ned spikeren"-konkurranse, søppelsekker fungerer fint til sekkeløp, og ikke glem den gamle gode klassikeren, potetløpet.
 • Ha en loddtrekning
  Loddtrekning hører med til 17. mai. Kjøp inn noen små og morsomme premier eller finn frem noe du allerede har liggende. Reflekser, Buffer og kulepenner kan være morsomt å ha på premiebordet :) 

 • Kjøp inn nok is
  17. mai er dagen for å spise masse is, selv om man bare skal være hjemme. Husk å fylle opp fryseren med både Lollipop og Kronesis. Eller hva med å lage en isbar?