Muffins i rødt hvitt og blått

imponerende 17 mai muffins

Disse fantastiske muffinsene i flaggets fargeprakt er som skapt for kakebordet på 17. mai. Og det beste av alt er at både muffinsene og smørkremen kan lages mange dager i forveien.

Dette trenger du

Slik gjør du

Start med å bake muffinsene og la de avkjøles. Bruk denne oppskriften på lyse muffins, så får du luftige og gode muffins som er flate på toppen og enkle å pynte.

Tips! Muffinsene kan fryses, så du kan bake de god tid i forveien og la de tine i kjøleskapet over natten. Pynt med smørkrem og server!

Lag smørkrem etter denne oppskriften og fordel i tre bakeboller. I den ene bollen har du i rød konditorfarge og blå i den andre, den siste bollen forblir hvit. Prøv deg frem med mengde til du oppnår ønsket resultat. Her har vi brukt geléfarge fra Cacas som gir veldig mye farge.

Legg et stykke med plastfolie på bordet og legg tre remser med smørkrem midt på. Én stripe med rød, hvit og blå. Bruk plastfolien til å rulle den sammen til en pølse, og pakk folien godt rundt. La det være åpent i den ene enden.

Klipp til sprøyteposen og sett i sprøytetippen. Putt pølsen av smørkrem ned i sprøyteposen, med den åpne enden først. Klem ut litt for å sjekke fargen.

Tips! Oppbevar den i kjøleskapet. Legg plastfolie rundt tuppen, og fest en strikk rundt toppen, slik at sprøyteposen blir helt tett. Da kan den ligge i kjøleskapet i opptil 3 dager. Legg den litt på kjøkkenbenken slik at smøret blir mykt før den skal brukes. Skyll eventuelt tuppen med litt varmt vann om du ikke får smørkremen ut med en gang.

Dekorer muffinsene ved å legge smørkremen i sirkler, fra ytterst og jobb deg oppover og innover mot midten. Voilá! :)

Riktig god 17. mai-feiring!

 oppskrift på 17 mai muffins i rødt hvitt og blått

Smørkrem til 17 mai muffins i rødt hvitt og blått

oppskrift på 17 mai muffins i rødt hvitt og blått

oppskrift på 17 mai muffins smørkrem rødt hvitt og blått cupcakes

oppskrift på enkle 17 mai muffins

oppskrift på perfekte 17 mai muffins i rødt hvitt og blått