Avengers muffins

Avengers muffins bursdag barnebursdag tips inspirasjon

Hulken, Thor og Captain America kommer garantert til å bli fornøyd med disse Avengers muffinsene. Og du trenger ikke være en superhelt for å klare å lage dem. Oppskrift og fremgangsmåte finner du nedenfor.

Dette trenger du

Slik gjør du

Start med å bake muffinsene og la de avkjøles. Bruk denne oppskriften på lyse muffins, så får du luftige og gode muffins som er flate på toppen og enkle å pynte.

Tips! Muffinsene kan fryses, så du kan bake de god tid i forveien, putte de i en pose og legg i fryseren. La de tine i kjøleskapet over natten. Pynt med smørkrem og server!

Lag smørkrem etter denne oppskriften og fordel i tre bakeboller. I den ene bollen har du i rød konditorfarge og blå i den andre, den siste bollen lar du forbli hvit. Prøv deg frem med mengde farge til du oppnår ønsket resultat. Her har vi brukt geléfarge fra Cacas som gir veldig mye farge.

Klipp til tuppen av sprøyteposen og sett i sprøytetippen

Plasser posen oppi et glass med tuppen ned, brett posen rundt kanten av glasset, så er det lett å fylle den. Bruk en smørkniv og fyll posen lagvis langs kanten med rød, hvit og blå smørkrem. Tvinn åpningen og fest eventuelt på en klemme eller strikk. Klem ut litt for å sjekke fargen.

Tips! Oppbevar den i kjøleskapet. Legg plastfolie rundt tuppen, og fest en strikk rundt toppen, slik at posen blir helt tett. Da kan den ligge i kjøleskapet i opptil 3 dager. La den tine litt på kjøkkenbenken slik at smøret blir mykt før den skal brukes. Skyll eventuelt tuppen med litt varmt vann om du ikke får smørkremen ut med en gang.

Dekorer muffinsene ved å legge smørkremen i sirkler, fra innerst til ytterst, jobb deg utover og oppover. Voilá! :)

Riktig god feiring!

 oppskrift på 17 mai muffins i rødt hvitt og blått

 

 

oppskrift på 17 mai muffins smørkrem rødt hvitt og blått cupcakes

oppskrift på enkle 17 mai muffins

oppskrift på perfekte 17 mai muffins i rødt hvitt og blått