Gravemaskin kake

Gravemaskin kake bursdagskake store maskiner lastebil

Dette er den perfekte bursdagskake for en liten gravemaskin-entusiast. Og det beste av alt er at dette er en av de enkleste kakene du kan bake, samtidig som den garantert kommer til å gi bursdagsbarn (og gjester) stjerner i øynene.
Husk å sjekke ut vårt utvalg store maskiner bursdagsprodukter som passer perfekt om du arrangere barnebursdag for en som elsker annleggsmaskiner.
Dette trenger du:
 • Bursdagskake 
 • 2 pk Oreokjeks
 • Små gravemaskiner/anleggsmaskiner
 • Litt tynn papp
 • En saks

Slik gjør du:

 1. Start med å bake bursdagskaken, og pynte den med sjokoladekrem. Oppskrift på en enkel, rund sjokoladekake finner du her.

 2. Tegn barnets alder på et lite stykke med tynn papp. Sørg for at det er ca passe størrelse til kaken. Du kan også bruke et vanlig ark om du ikke har papp tilgjengelig. Klipp ut og legg pappen midt på kaken.

 3. Knus oreokjeksen i en bolle og strø over hele kaken, og rundt. Fjern pappen forsiktig.

 4. Plasser annleggsmaskinene rundt på kaken, og legg litt kjeks oppi lasteplan og i skuffer. Disse små CAT-annleggsmaskinene fant vi faktisk på Coop Mega. Ellers finnes det garantert i leketøystbutikker.

 5. Voilá! Du er ferdig. Nå er det tid for å høste komplimenter, legge ut bilde på sosiale medier, og husk å tagge @bursdagskassen så vi kan se resultatet :)

  Lykke til!

  Klem, Ida <3

  Gravemaskin bursdag anleggsmaskiner store maskiner barnebursdag

  Gravemaskin bursdag anleggsmaskiner store maskiner barnebursdag