Ikke kast kakerester! Gjør heller dette!

Når du ser hva kakerestene kan forvandles til, kommer du aldri til å kaste en eneste kakesmule igjen! Og resultatet blir faktisk så godt, at det er vanskelig å ikke bare spise opp alt sammen der og da.

Du trenger:

  • Kakerester
  • Smørkrem

Slik gjør du:

Smuldre opp kakerestene til en jevn fin masse.

Ha oppi litt og litt smørkrem, mens du rører godt. Når du har fått ønskelig konsistens kan du starte å rulle boller.

OBS: I videoen ovenfor har vi brukt litt for mye glasur i forhold til kakerester, og bollene ble veldig klissete. Ingen krise! Bruk litt vann på hendende, så går det fint. Men det kan være lurt å ta litt for lite fremfor for mye.

Trill kuler til ønsket størrelse, skal du ha de til å stå på pinne kan de ikke være for store. I muffinsform er det ikke like nøye. Sett kakene kaldt, gjerne en halv time. (Skal du fryse de ned kan du legge de over i en boks, med matpapir mellom så de ikke klistrer seg. Men kjøl de gjerne ned litt først).

Når du skal bruke sjokoladekulene lar du de bare tine i kjøleskapet.

Legg de over i muffinsformer, eller stikk inn en liten pinne, og ha over litt melisglasur, smeltet sjokolade, eller candy melt. Strø på litt kakestrøssel og NYT!

Voilá! Nå har du alltid noe digg i fryseren til en regnværsdag, eller noe å servere til kaffen når uventet besøk plutselig står på døra :)

FØLG OSS:
Facebook - https://www.facebook.com/Bursdagskassen/
Instagram - Instagram.com/bursdagskassen