Lynet McQueen muffins

Lynet Mcqueen muffins biler barnebursdag bursdag

Lynet McQueen muffins er enkelt å lage og kommer garantert til å bli en hit i barnebursdagen. Disse muffinsene er laget for å passe inn i temabursdagen med røde og gule farger, og pyntet med bildekk. En morsom og enkel detalj.

Dette trenger du

Slik gjør du

Start med å bake muffinsene og la de avkjøles. Bruk denne oppskriften på lyse muffins, så får du luftige og gode muffins som er flate på toppen og enkle å pynte.

Tips! Muffinsene kan fryses, så du kan bake de god tid i forveien og la de tine i kjøleskapet over natten. Pynt med smørkrem og server!

Lag smørkrem etter denne oppskriften og fordel i to bakeboller. I den ene bollen har du i rød konditorfarge og gul i den andre. Prøv deg frem med mengde til du oppnår ønsket resultat. Her har vi brukt geléfarge fra Cacas som gir veldig mye farge.

Klipp til sprøyteposen og sett i sprøytetippen. Tre posen over et glass med tuppen ned. Med denne metoden blir posen lett å fylle med to ulike farger.

Sprøytepose til cup cakes muffins cupcakes

Start med å fylle langs den ene kanten med én farge, fortsett med den andre på motsatt side. Legg deretter lagvis rød og gul til toppen. Tvinn posen så den lukkes og blir stram. Klem ut litt for å se at fargen blander seg fint.

muffins bil bursdag lynet mcqueen smorkrem biler

Legg smørkremen i sirkler, fra ytterst og jobb deg oppover og innover mot midten. Sett på et bildekk. Ferdig :)

lynet mcqueen muffins cupcakes bursdag

lynet mcqueen muffins bursdag barnebursdag cupcakes