Pirat muffins

Sjørøver bursdag pirat kake muffins tips inspirasjon
Disse tøffe pirat-muffinsene passer rett inn på kakebordet til sjørøverfesten! Både små og store sjørøvere vil garantert la seg imponere, men det kan forbli vår lille hemmelighet at de er veldig enkle å lage ;)
Både muffinsene og sjokoladekremen kan lages mange dager i forveien, så man kan bruke selve festdagen på andre ting.

Dette trenger du

Slik gjør du

Start med å bake muffinsene og la de avkjøles. Bruk denne oppskriften på lyse muffins, så får du luftige og gode muffins som er flate på toppen og enkle å pynte.

Tips! Muffinsene kan fryses, så du kan bake de god tid i forveien og la de tine i kjøleskapet over natten. Pynt med smørkrem og server!

Lag sjokoladekremen etter denne oppskriften. Klipp til tuppen av sprøyteposen og sett i sprøytetippen. Plasser posen oppi et vannglass med tuppen ned, brett posen rundt kanten av glasset, så er det lett å fylle den med sjokoladekrem. Tvinn åpningen og fest eventuelt på en klemme eller strikk.

Tips! Sjokoladekremen kan oppbevares flere dager i kjøleskapet. Fest plastfolie rundt tuppen av sprøyteposen, og fest en strikk rundt toppen, slik at posen blir helt tett. Da kan den ligge i kjøleskapet i opptil 3 dager. Legg den litt på kjøkkenbenken slik at smøret blir mykt før den skal brukes. Skyll eventuelt tuppen med litt varmt vann om du ikke får sjokoladekremen ut med en gang.

Dekorer muffinsene ved å legge smørkremen i sirkler, fra innerst til ytterst, og jobb deg oppover og innover mot midten. Voilá! :)

Riktig god feiring!