Kjøpsbetingelser

Sist oppdatert 13. juni 2019

Kjøp og salgsbetingelser Gøy for barn AS. Gøy for barn AS driver tjenesten Bursdagskassen.no  (Heretter kalt Bursdagskassen) 

Nettbutikk

Ved kjøp av produkter hos Bursdagskassen belastes ditt bankkort når du sjekker ut i kassen. Vi plukker og sender varene så raskt vi har anledning, som oftest har våre kunder varene innen 3-5 virkedager. Vi tilbyr også faktura-løsning via Klarna.

Pakking og sending av varer

Pakking foregår på dagtid mellom 9 og 15, og sendes fortløpende ut med Bring.

Brukeropplysninger

Bursdagskassen lagrer navn, telefon, e-post og adresse til eget bruk for sending av varer og kommunikasjon med kunder. Kortinformasjon lagres ikke. Brukeropplysninger vil ikke under noen omstendigheter bli solgt til tredjepart. Les om personvernpolicy og cookies her.

Angrerett

Jf. Angrerettloven §13, er du pliktig til å melde fra til selger 14 dager etter at du har mottatt varen dersom du ønsker å benytte deg av din rett til å angre på et kjøp. Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side (jf. Angrerettloven § 12 punkt a).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Du kan med andre ord ikke sende varen i oppkrav til oss. Er varen sendt gjennom Posten eller annen selvstendig fraktfører skal den sendes tilbake på samme måte (jf. Angrerettloven §15 tredje ledd). 

Angrerett på personlig tilpasset bursdagskasse:

En spesialbestilt vare kan i utgangspunktet ikke avbestilles. Om du er i tvil om spesialbestillingen din, gi oss beskjed så fort som mulig etter kjøp. Dersom du ønsker å returnere din bursdagskasse og du har bestilt produkter med personlig tilpasning, vil du bli belastet for disse produktene, men få refundert øvrige produkter i bestillingen.

Vær oppmerksom på at vi produserer personlig tilpasning ut fra informasjonen du sender oss, og du er selv ansvarlig for rett informasjon, eventuelle skrivefeil osv.

Bilder

Ved å sende inn bilde til Bursdagskassen, via e-post, Facebook, Instagram eller andre sosiale medier, samtykker du at Bursdagskassen har fulle rettigheter til bildet, og har rett til å bruke og dele bildet, med og uten vår logo.