Om Bursdagskassen

ida mørck - bursdagskassen.no

Det skal være enkelt og gøy å arrangere barnebursdag!

Enten du skal ha en liten feiring med nærmeste familie, eller hele skoleklassen er invitert, er vårt oppdrag enkelt: Vi skal gjøre det enkelt for deg å arrangere barnebursdag med stor B.

KONSEPTET ER ENKELT.
Det å arrangere en gjennomført tema-bursdag krever både innsats og en god dose kreativitet. Men i en hektisk hverdag høres dette kanskje uoverkommelig ut. Og det frister heller med noen raske løsninger.

Men barn tar ikke lett på bursdagen sin. Og det gjør ikke vi i Bursdagskassen heller. 

Derfor har vi satt sammen ferdige Bursdagskasser til deg, i ulike temaer, slik at du kan bruke tiden din på andre ting :)

Innholdet i hver enkelt Bursdagskasse er nøye gjennomtenkt, med fokus på produkter du trenger for å arrangere en vellykket barnebursdag. Verken mer eller mindre.

Ønsker du å ta temafesten helt ut, kan du legge til både ferdige pakkede godteposer, folieballonger og annet moro, som passer rett inn i temafesten. 

Alt leveres hjem til deg i løpet av noen få dager.

Vi er overbevist om at det blir litt mindre styrete å arrangere en fantastisk barnebursdag når man får hele festen levert på døra.

Med ønske om en fantastisk feiring 💕

Stor bursdagsklem fra Ida
Gründer, Bursdagskassen.no


HISTORIEN BAK BURSDAGSKASSEN

Trebarnsmamma, Ida Mørck, hadde gått med ideen om "barnebursdagens svar på Adams matkasse" i litt under ett år, før hun satset alt på småbarnsforeldre i tidsklemma.

Med tre barnehagebarn, og åtte til fire-jobb på kontor, var det lett å kjenne på hvor deilig det hadde vært å slippe å jage fra butikk til butikk, på jakt etter de "riktige serviettene". Eller å måtte bestille noe på nettet, og krysse fingrene for at produktene passer så nogen lunde sammen med det andre, i form og farge.

Det er utrolig gøy å arrangere en gjennomført bursdagsfest som gir bursdagsbarnet stjerner i øynene. Og dersom vi kan bidra til å få til dette, uten at det er stress for deg, så er vår jobb gjort. 

Hvorfor gjør vi det?
- Fordi vi simpelthen elsker bursdag  💕